Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’ten 10 Ocak Mesajı!

0
48

“Medya Emekçisi Emeğinin Hak Ettiği Karşılığını Almalıdır”

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, bilgi ve haber almanın önemine değindi.

Doğru, tarafsız gazete ve televizyon haberinin öneminin her geçen gün arttığını kaydeden Başkan Civelek; “Günlük yaşamda, her türlü olaylar ve gelişmelerle ilgili bilgi ve haber sahibi olma temel insan haklarından biridir. Bilgiyle, emekle, özveriyle, mesleki sorumluluk anlayışıyla hazırlanmış doğru, tarafsız gazete ve televizyon haberinin önemi her geçen gün artmaktadır. Medya dünyasındaki iletişim ve haberleşme ağı toplumsal yaşamı derinden etkiliyor.

Gazete, televizyon ve internet ortamındaki her türlü haberin baş aktörü medya emekçisidir. Haberin temelinde her şeyden önce çalışan gazetecinin, medya emekçisinin emeği vardır. Bu nedenle habercinin emeği, özverisi, güvenliği ve özgürlüğü her zaman önemli ve değerlidir. Medya emekçisi emeğinin hak ettiği karşılığını almalıdır. Değerli medya emekçisi arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Bayramını içtenlikle kutlar başarılar dilerim” dedi.

Süme; “Fedakâr Gazetecileri Kutluyorum!”

Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme de 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında, basın çalışanlarının fedakârlık ve azmine vurgu yapan Başkan Süme; “Kamu adına gerçekleri araştırarak, doğru ve gerçek haberler ile kamuoyunu aydınlatan ve bu amaç doğrultusunda birçok fedakârlık ve azim örneği sergileyen tüm basın çalışanlarının gününü içtenlikle kutlarım” ifadeleri ile tüm gazete çalışanlarına başarı dileğinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here