Stad, Turuncu-Mavi Renklere Büründü!

0
70

İskenderunspor Camiasıyla Kucaklaştı…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon öncesi  Kızılcahamam ve Bolu’da yaptığı kamp çalışmalarının ardından geldiği İskenderun’da taraftarlarıyla buluştu.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink, Teknik Direktör Ümit Karan, yöneticiler, teknik heyet ve  futbolcular, Turuncu-Mavi renklere gönül veren taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Cefakar taraftarlar İskenderunsporluları “Şampiyon İskenderun” sloganlarıyla karşılayıp kurban keserek, başarı için dualar ettiler.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor yeni sezon öncesinde 5 Temmuz Stadındaki ilk antrenmanını bu atmosferde yaptı. Antrenman öncesi İskenderun 5 Temmuz Stadı, İskenderun Körfez Gençlik taraftar grubu tarafından Turuncu-Mavi bayraklarla süslendi.

Bu arada Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt ile İskenderun Körfez Gençlik taraftar grubu, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here