Soydan; “Biz Birlikte İskenderun’uz, Biz Birlikte Hatay’ız”

0
83

mehmet soydanAk Partiİskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Mustafa Kemal Mahallesi Sarıgül Sitesi’nde bir ev toplantısının konuğu oldu. Soydan’a yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, Soydan’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söylediler.

Yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi’nin birlikte muhteşem ikili olabileceğine vurgu yapan Soydan; “Büyükşehir Adayımız Sayın Sadulluh Ergin parlamento tecrübesi olan, bakanlık tecrübesi olan, Hatay’ın dört bir köşesini bilen yerel hizmetlerle birlikte, Hatay’a kamu hizmetlerini de takip edebilecek tecrübeli bir siyasetçidir. Hatay’ımızın geleceğini doğru inşaa etmeliyiz. İskenderun’da bu noktada çok önemli bir konumda… Bende parlamento tecrübesi olan İskenderun’un sorunlarını bilen bir arkadaşınız olarak içinizden biriyim. Bana da görev verilirse muhteşem ikili olabileceğimizi düşünüyorum. Amacımız hizmet, kardeşlik ve barış olacaktır” dedi.

İskenderun’u, İskenderun’a yakışır şehir haline getirmek istediğini ifade eden Soydan; “Bu şehri yeniden planlamak istiyoruz. Bu şehri daha yaşanabilir hale getirmek, bu şehrin ticaretini, ekonomisini büyütmek istiyoruz. Yapacağımız işler çok. Projelerimiz çok. Biz bu şehre güçlü bir şekilde seçilip gelmek istiyoruz. Hem sizlerin hakkını hukukunu hem de İskenderun’un hakkını hukukunu korumak, savunmak ve mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here