Sosyal Market, 150 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Dağıttı

0
131

sosyal market1Ramazan Bayramı dolayısıyla 6-10 yaş arası 150 çocuğa, İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde, bayramlık kıyafet verildi. Kıyafet dağıtımına katılan ve çocukların sevinciyle kendisi de mutlu olan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Elimizden geldiğince çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Her şey çocuklarımız için, geleceğimiz için” diye konuştu.

Çocuklara bayramlıklarını veren Belediye Başkanı Civelek, bayramlarını kutladı ve daha iyi bayramlar temennisinde bulundu. Başkan Civelek; “Halkın belediyesi, sizin belediyeniz. Elimizden geldiği kadar bilhassa mağdur, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında ve her zaman ben halkın yanında yer aldım. Kadınlarımızın yanında yer aldım.

sosyal market2

Elimizden geldiğince kadınların huzurlu olması, yüzünün gülmesi için çalıştık ve çalışıyoruz. Şunu biliyorum ki bir evde kadının huzurlu olması çocuğunun gülmesiyle eşdeğerdir. Bir annenin eğer çocuğunun yüzü gülüyorsa onun da yüzü gülüyordur. Karınca kararınca çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Hepinizin bayramını kutluyorum. Her şey sizin için, çocuklarımız için, geleceğimiz için” dedi.

Belediye Başkanı Civelek, konuşmasının ardından, hediye paketlerini dağıttı. Çocuklarına kıyafet almaya gelen anneler, her zaman kadınların yanında olan, değer veren ve destekleyen Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here