Son Maçlarda Büyük Heyecan!

0
82

Spor Toto 2. ve 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk için son maçına çıkacak olan ilimiz temsilcisi Hatayspor, sahasında Afjet Afyonspor’u konuk edecek. Bu hafta sonu 3. Ligde de kritik karşılaşmalar oynanacak. Temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayacak iken, Kırıkhanspor, deplasmanda Turgutluspor ile Payasspor da yine deplasmanda Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ile puan mücadelesi yapacak.

Hatayspor Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun son maçında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Hatayspor’da herkes şampiyonluk hedefine kenetlendi. Son oynanan maçta Diyarbakır deplasmanında Amedspor ile 1-1 berabere kalan ve son maça 2 puanlık avantajını koruyarak çıkan Bordo-Beyazlılar, Cumartesi günü (bugün) oynanacak maça tam olarak hazır! Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde tarihinin en kritik maçına çıkacak olan Hataysporlu futbolcuların hayli moralli ve özgüven içinde oldukları gözlendi.

Spor kamuoyunun gözlerinin çevrildiği Hatayspor- Afyonspor maçına Bordo-Beyazlı taraftarlar da büyük ilgi gösterecek. Bugün saat 10.00’dan itibaren satışa çıkarılacak biletlerin kısa sürede tükenmesi ve maçın tıka basa dolu tribünler önünde oynanması bekleniyor.

Payasspor Deplasmana Uğurlandı

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Payasspor da Cumartesi günü saat 15.30’da Tepecik Şenol Güneş Stadında Büyükçekmece Tepeciksor ile oynayacağı son karşılaşma için dün İstanbul’a gitti. Bu zorlu karşılaşmayı Mehmet Güngör, Uğur Akalp ile Kadir Karpuz hakem üçlüsü yönetecek. Mavi-Beyazlı ekip kente 3 puanla dönmenin hesaplarını yaparken, bazı taraftarların da bu maç için İstanbul’a gideceği ve takıma destekte bulunacağı öğrenildi.

Erzin Belediyespor Halide Edip Adıvardpor ile çok kritik bir maça çıkacak.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da sahasında çok kritik bir maça çıkacak. Turuncu-Beyazlı ekibe kümede kalabilmesi için Halide Edip Adıvarspor karşısında beraberlik yetecek ancak Erzin temsilcisi sahaya galibiyet için çıkacak. Bu kritik maç için Erzin Belediyespor’a gönül veren taraftarların maça akın etmesi ve takımlarını desteklemesi bekleniyor.

Grubunda düşme hattında bulunan Kırıkhanspor ise ligin son maçında deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertli ekip, son haftalarda oldukça sıkıntılı bir periyot geçirmişti. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Afjet Afyonspor

5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Mehmet Salih Mazlum

Erzin Belediyespor-Halide Edip Adıvarspor

5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 15.30

Erzin İlçe Stadı

Gürel Uzuner, Kerem Yükünç, Ahmet Ulu

Turgutluspor-Kırıkhanspor

5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 15.30

Turgutlu 7 Eylül Stadı

Volkan Cindemir, Mürvet Yavuztürk, Sezgin Şahbaz

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.-Payasspor

5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 15.30

Tepecik Şenol Güneş Stadı

Mehmet Güngör, Uğur Akalp, Kadir Beyaz

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here