SOBA Çalıştayı’nın 6’ıncısı Hatay’da Düzenlendi

0
208

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi ev sahipliğinde 9-10 Şubat tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenen Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA) Çalıştayı sona erdi. Çalıştaya Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin sosyal medya yöneticileri katılım gösterdi.

Yaklaşık 40 belediyeden 100’e yakın sosyal medya uzmanının hazır bulunduğu çalıştaya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,  HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali katılım gösterdi.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü Prof. Dr. Hüseyin Altunbaş, Dijital Stratejist Çağrı Çiftçi, Growth Hacker Haydar Özkömürcü, Dijital Pazarlama Uzmanı Alperen Eyüpoğlu ve Siyasal İletişimci Eren Aksoyoğlu, yaptıkları sunumlarla şehir markalaşması, destinasyon pazarlaması, dijital iletişim, marka gazeteciliği, dijital dünyada belediyeler ve dijital vatandaşlar, sosyal medya şehir kampanyaları gibi konulara dikkat çekti.

Ev sahibi Samandağ Belediyesi’nin yanı sıra Ayvalık Belediyesi, Çankaya Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi sunumlarıyla sosyal sorumluluk projesi, sosyal medya yaklaşımı, şikayet yönetme politikası ve diğer sosyal medya stratejilerine yönelik bilgiler aktardı.

Facebook, Twitter ve Instagram ağırlıklı olmak üzere sosyal medyanın etkili kullanımı, kriz anında sorunlara hızlı çözüm üretilmesi, sosyal medyada yeni gelişen ve bilinmeyen teknik noktaların istişare edildiği Çalıştay, katılımcılara sertifika takdimi ve SOBA yürütme kurulu üyelerinin seçilmesiyle son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here