Siyasiler, 12 Şehidimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladılar

0
80

Siyasiler, Geçtiğimiz gün Tunceli Pülümür’den havalanan ve kalkışından kısa bir süre sonra düşen helikopterde şehit olan 12 vatan evladı için taziye mesajları yayınladılar.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Milletvekilleri yayınladıkları mesajlarda şehitlerimize Tanrı’dan rahmet, aileleri başta olmak üzere tüm Türk Milletine başsağlığı dilediler.

Elim kazayı üzüntü içinde öğrendiklerini kaydeden Başkan Savaş; “Olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği açıklanan helikopter kazasında 12 evladımız şehit olmuştur. Bugün derin üzüntü içerisinde öğrendiğimiz bu elim kaza milletimizin yüreğine ateş düşürmüştür. Aralarında polis, hakim, asker ve helikopter mürettebatının da olduğu helikopterde şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade ederek; “Tunceli’nin Ovacık İlçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize Cenab-ı Mevla’dan rahmet diliyor, başta kederli aileleri olmak üzere ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem de; “Tunceli’de helikopter kazasında şehit olan 12 vatan evladına Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Avukat Mevlüd Dudu, üzüntüsünü dile getirdiği mesajında; “Tunceli Pülümür’de düşen Emniyet’e ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi helikopterde bulunan 7 polis, 1 hâkim, 1 astsubay ve 3 personel olmak üzere 12 kişi şehit olmuştur. Üzgünüz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, tüm Türk Milletine başsağlığı dileyerek; “Tunceli’nin Pülümür ilçesinde havalandıktan 10 dakika sonra hava muhalefeti nedeniyle düştüğü açıklanan helikopterimiz de bulunan 7 polis memuru, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebatın şehit olduğunu üzüntü ile öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu da taziye mesajında; “Tunceli’de yaşanan Helikopter kazasında şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milletine sabır ve başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here