Şirin; “Ankara-Hatay Arasında Köprü Olmak İstiyorum”

0
264

sedat şirin3Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Sedat Şirin, gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlattı. Genç yaşıyla dikkat çeken aday adaydı Şirin, Ankara ile Hatay arasında bir köprü görevi yapmak istediğine işaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile görüşen Ak Partili Aday Adayı Avukat Sedat Şirin, memleket sevdalısı olarak çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

sedat şirin4

Memleketin her kesiminden, sokak-sokak, köy-köy, Arsuz’dan Payas’a kadar her vatandaşla ilişki içerisinde olduklarını kaydeden Şirin; “Aile büyüklerimizin kentte tanınmış olması siyasi ve mesleki başarımızdan dolayı vekil adayı olmak istedim. Partimizin ülkemize ve bölgemize yaptığı yatırımlar tartışmasız ortadadır. Siyaseti bir bayrak yarışı olarak gördüğümüzden partimizin siyasi rotasında bundan sonraki süreçte memleketimizin ne isteyip ne istemediğini bilerek yola çıktık. Ankara ile memleketimiz arasındaki bu köprü görevini yapmak üzere kendimizi hazır hissediyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here