Sevgi Evlerindeki Çocuklar, Külliyedeki Ramazan Etkiliğinde Doyasıya Eğlendi

0
224

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya tarafından, Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi’nde barınan çocuklar ile koruyucu ailelerde bulunan çocuklar ve aileleri, iftar sofrasında ağırlandı.

Payas Kaymakamlığı ve Payas Belediyesi işbirliği çerçevesinde tertip edilen program kapsamında; Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde iftar yemeği ve Ramazan etkinliği tertip edilerek, Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi’nde barınmakta olan çocuklar ile koruyucu ailelerde bulunan çocuklar ve ailelerinin bir araya geldiği maneviyatı yüksek bir ortamın oluşması sağlandı.

Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar programına; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sandıkçı, Payas Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Sarçoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Aras,  Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri yetkilileri, koruyucu ailelerde bulunan çocuklar ve aileleri katıldı.

Kaymakam Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Duygu ve düşüncelerini paylaşmak üzere kısa bir açıklama yapan Kaymakam Kılınçkaya; “Bu müstesna iftar yemeğinde siz değerli misafirler ile bir araya gelmekten büyük bir sevinç ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Ruhani bir gelişim mevsimi olarak değerlendirdiğimiz mübarek Ramazan ayında dayanışma, kaynaşma, paylaşım ve merhamet duygularının en yoğun bir şekilde yaşandığı bu mümtaz ortamların her daim sürmesini temenni ediyor, tüm halkımıza esenlikler diliyorum” dedi.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, Kaymakam Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, çocuklarla birlikte Ramazan etkinlerine katılarak çocukların doyasıya eğlenmesine ve renkli görüntülerin yaşanmasına vesile oldu.

Kaymakam Kılınçkaya, Ramazan etkinlikleri kapsamında icra edilen çeşitli yarışmalarda dereceye giren çocukları ödüllendirerek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here