Senıor Tenis Turnuvası Sona Erdi

0
94

tenis ödül1İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Turnuva Sonunda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

İskenderun Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) işbirliğiyle düzenlenen, Senior Tenis Turnuvası tamamlandı. Ülkemizin çeşitli illerinden lisanslı 96 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Rauf Denktaş Spor Kompleksindeki törene, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, TTF Başhakemlerinden Eda Aksak, gözlemci hakem Derviş Alıcı,  Belediye Tenis Kulübü Derneği sporcu öğrencileri, tenis hocaları ile sporcular katıldı. 25+erkek, 35+erkek, 35+bayan, 35+çift erkek kategorisinde düzenlenen Senior Tenis Turnuvası’nda ödül olarak Cumhuriyet altını, dağ bisikleti ve kupalar verildi.

TTF denetimi ve gözetimi altında 1-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın birçok ilden sporcunun katılımıyla gerçekleştiğini belirten Destek Hizmetler Müdürü Gülten Gürocak; “Turnuva, Adana, Antakya, Gaziantep, Kütahya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, İstanbul gibi birçok ilden 96 sporcunun katılımıyla sonuçlandı. Turnuvanın finaline geldik. Sorunsuz, güzel, barışçıl bir turnuva oldu” dedi.

tenis ödül2

Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise turnuvaya emeği geçenlere ve katılan sporculara teşekkür etti. İskenderun’da ilk defa düzenlenen turnuvanın yapıldığı Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nin yaklaşık 9 ay önce hizmete girdiğini anımsatan Civelek; “Her şeyde olduğu gibi sporda da altyapı çok önemli. İskenderun yakında milli tenisçiler yetiştirecektir. Tesis, yaklaşık 9 ay önce hizmete girmesine rağmen 100’ün üzerinde sporcu çocuklar yetişti. Dostça, güzel bir turnuva oldu. Festivalde de ayrı kortlarda tenis turnuvası yapıldı” diye konuştu.

Törende, başhakem Eda Aksak, yardımcı hakem Derviş Alıcı ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanına iletilmek üzere birer teşekkür plaketi verildi. Başkan Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek’e de turnuvanın düzenlenmesine teşvikten dolayı çiçekle teşekkür edildi. Turnuvaya Adana’dan katılan Selçuk Şerifoğlu ise spor kompleksinden dolayı beğenisini dile getirerek, birçok il ve ilçede tenis oynadığını, bu organizasyonun da tek kelimeyle mükemmel olduğunu belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here