Semih Tokatlı; “Çalışma Tempomuz Çok İyi!”

0
242

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı, yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar İkbal Oteli tesislerinde yapılan kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tokatlı, iyi bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirtti.

Tempo düşürmek istemediklerini kaydeden Tokatlı; “Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sabah ve öğleden sonra yaptığımız antrenmanlarla sürdürmektedir. Eski ve yeni futbolcularımızın kısa bir zamanda birbirleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. İyi bir çalışma temposu yakaladık. Bu tempomuzu sürdürmeyi arzuluyoruz. Yaptığımız özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giyme şansı veriyoruz.

Yaptığımız antrenman ve özel karşılaşmalarda eksik mevkilerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi giderdiğimiz takdirde lige hazır hale geleceğiz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarımızda iyi geçer ve yeni sezonda iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Gençler Arif Güner’in Kanatları Altında

Payasspor’un yeni transferlerinden olan ve takımın 2. kaptanlığına getirilen Arif Güner de takımda ağabeylik görevi yapmaya başladı. Gümer, genç yetenekler Oğuzhan Kuş ile Gökmen Öztürk’ü gerek antrenman öncesi gerek ise sonrası yanından ayırmayarak, tecrübesi hakkında bilgiler veriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here