Selin Sayek Böke, Başkan Culha’yı Ziyaret Etti

0
855

Hafta sonu tatilini değerlendirmek üzere baba ocağını seçen CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Selin Sayek Böke, Arsuz’a gelmişken Belediye Başkanı Nazım Culha’yı da makamında ziyaret etti. Her zamanki gibi pozitif tavırları, gülen yüzü ve heyecanlı halleriyle dikkat çeken Böke; “Buraya geldiğimde kendimi evimde hissetmenin rahatlığı ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Başkan Culha’ya Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nda keyifle yürüyüş yaptığını belirterek, insanların da bu yolu çok tercih ettiğine dikkat çeken Selin Sayek Böke, ayrıca Arsuz Çayı kenarında yapımı devam eden yürüyüş yolunu da incelediğini ve yapılan bu çalışmaların ilçeye çok büyük katkı sunduğunu dile getirdi.

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten dolayı CHP Milletvekili Selin Sayek Böke’ye teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, yoğun ilgi gören Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun ilçede yaz sezonunu uzattığına vurgu yaparak, buranın devamı niteliği taşıyan Arsuz Çayı kenarındaki yürüyüş yolu düzenlemesinin de vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı olacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here