Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor, İlçe Jandarma Komutanlığı Dostça

0
247

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubuna devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor ile İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı 1-1 berabere kaldı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Metin Sugitin ile Furkan Ay’ın yönettiği müsabakada Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’un golünü Ersan Devrim, İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’nın golünü de Faruk Batur attı.

Şehit Enver Durmaz Şarkkonaksporlu futbolcular, karşılaşma öncesinde sahaya “Eser Ağlamış’a geçmiş olsun” pankartı ile çıktılar.

Özel Palmiye Hastanesi Farklı Galip

Turnuvada şu ana kadar en farklı galibiyeti Özel Palmiye Hastanesi takımı aldı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Özel Palmiye Hastanesi her iki yarıda atılan gollerle Cevdet Uygun Bülent Reklam’ı 10-0 yendi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugitin, Furkan Ay ile Onur Parlak’ın yönettiği karşılaşmada Özel Palmiye Hastanesi takımına farklı galibiyet getiren golleri İlmeddin Ceylan (3), Hakan Arslan (3), Serkan Sağnıç (2), Hüseyin Akın ile Yusuf Tokaç attı.

Karşılaşmanın ardından Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu tarafından futbolculara baklava ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here