SBS’de Hatay 2’cisi Kırıkhan’dan!

0
394

sbs kırıkhanKırıkhan Anafen Dershanesi öğrencisi Sevgi Sarıcalı, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 100 sorudan 99’unu doğru cevaplayarak Hatay 2.si oldu. Dershane Müdürü Yusuf Sarıkaya, SBS sonuçlarına göre öğrencileri Sevgi Sarıcalı’yı başarısından dolayı kutladı.

Bireysel ve kitlesel anlamda ciddi başarılar elde ettiklerini belirten Sarıkaya; “Bu başarıların elde edilmesinde büyük emek ve gayretleri olan ailelerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tercih kılavuzu 15 Temmuz Pazartesi yayınlanacak. Tercih dönemi 15-21 Temmuz olduğu için öğrencilerimizin ve ailelerimizin çok hızlı hareket etmeden ince eleyip sık dokuyarak isabetli kararlan vermesi gerekir” dedi.

İyi bir lisenin iyi bir üniversite anlamına geldiğini ifade eden Yusuf Sarıkaya, tercih döneminde danışman öğretmenlerinin öğrencilere gerekli yardımı yapacaklarını belirtti. Kırıkhan’ın eğitim kalitesinin yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Sarıkaya, tatil sürecinde öğrencilerden bol-bol kitap okumalarını istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here