Savaş ve Şahutoğlu’nun Denizciler Çıkarması

0
204

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Denizciler Balıkçı Barınağında Balıkçı esnafları ile bir araya geldi. Başkan Savaş ve Şahutoğlu’nu coşkulu bir şekilde karşılayan balıkçı esnafı sıkıntılarını anlatarak destek istediler.

Balıkçıların sıkıntılarını dinleyen Başkan Savaş, ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek; “Oy sizin ile Allah’ın arasındadır. İster rakibime, ister bana oyunuzu verin, siz vatandaşlık görevinizi yapıyorsanız önemli olan bu benim için. Beni tanıyorsunuz, bize yasal şartlar da izin çıkarsa gerekeni yaparız. Payas istedi balıkçı barınağı yaptık. Siz de isteyin yapalım. Yasal engel yoksa başımızın üstüne. Bize dilekçe verin biz de Milli Emlak’a yazalım, yapabileceğimiz ne varsa yapalım” diye konuştu.

Barınak ve sosyal tesis projeleri olduğunu anlatan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu da; “İki belediyeyi birleştirip hizmetleri yapacağız” dedi.

Balıkçı barınağında incelemelerde bulunan Savaş ve Şahutoğlu balıkçı esnafıyla birlikte balık yedi.

Denizciler Mahallesinde sağlık ocağını da ziyaret eden Savaş ve Şahutoğlu, taziye ziyaretinde de bulundu. Ev ziyaretleri de gerçekleştiren Savaş ve Şahutoğlu, Denizciler Kırıkhanlılar Derneği üyeleri ile de bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde oldukça samimi bir şekilde karşılanan Başkan Savaş ve Şahutoğlu destek isterken, vatandaşlar Savaş’a “Yaptığınız hizmetlerden memnunuz sizinle beraberiz” diyerek destek vereceklerini ifade ettiler.

Denizciler Mahallesinde gerçekleşen ziyaretlere Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç de katıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here