Sarıseki Kültür Evleri Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi ve Defilesi

0
184

İskenderun Belediyesi Sarıseki Kültür Evlerinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler, düzenlenen bir defile ve sergiyle izleyenlerin beğenisine sunuldu.

İskenderun belediyesinin düzenlediği dikiş-el sanatları ve kuaförlük kursunda yapılan ürünlerin sergisi İskenderun belediyesi Sarıseki sosyal tesisinde gerçekleşti. Sergiye İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez, Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ve eğitmenleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Sergide bir konuşma yapan İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez, yıl boyunca kursiyerlerin hazırlamış olduğu el işi ürünlerinin sergilendiğini belirterek kursları başarı ile bitiren kursiyerleri tebrik etti.

Sarıseki’de düzenlenen yılsonu sergisi hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil sosyal ve kültürel belediyeciliğin meyvelerini almaya başladıklarını belirterek; “Hizmete açtığımız kültür evinden her yıl onlarca vatandaşımız faydalanıyor. Kültür Evlerimizde hobi kursları, meslek kursları, eğitici seminerler ve toplantıların yanı sıra kadınlarımız ve engelli vatandaşlarımız çok güzel faaliyetler gerçekleştiriyorlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here