Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Bakıma Alınıyor

0
328

Hatay Amatör Liglerinde mücadele eden takımların müsabakalarını oynadığı Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi’nde gençlerin daha da iyi şartlarda futbol oynayabilmesi için bakıma alınıyor. Bilindiği üzere, özellikle kış aylarında yağan yağmur nedeniyle müsabakalar yarıda kalıyordu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi ile sahil kısmında bulunan Nikah dairesi yanındaki spor tesisleri de gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için İskenderun Belediyesi tarafından bakıma alınıyor.

İskenderun Kayraspor, Sarısekispor, Azganlıkspor, Bekbelespor ile bazı takımların da ev sahipliğini yaptığı Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi ile diğer tesislerin 1-2 hafta içerisinde tadilatının tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak.

Bilindiği üzere Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi, yıllar öncesinde Fatih Tosyalı’nın girişimleriyle Tosyalı ailesi tarafından yapılmıştı.

Bu arada İskenderun Belediyesi bünyesindeki Sakarya Mahallesindeki Spor tesislerinin de Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatıyla amatör takımların lig maçlarını oynayabilmesi için çalışmalar başlatacağı gelen bilgiler arasında. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here