Hatayspor Adanaspor’u Ağırlıyor!

0
65

TFF 1. Ligde liderliğini sürdüren ilimiz temsilcisi Hatayspor, 16. haftada Cumartesi günü (bugün) sahasında Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hafta boyunca, Osman Çalgın Tesislerinde Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli durumları dikkat çekti.

Teknik Direktör Bayram Toysal, maçla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Keçiörengücü maçında alınan galibiyetin moral ve motivasyonlarını artırdığına dikkat çekerek, çıktıkları her maçı final olarak gördüklerini kaydetti.

Devre arasına kadar kayıpsız gitmek istediklerini de vurgulayan Toysal; “Hatayspor’a yakışır bir oyun oynamaya çalışacağız. İnşallah Adanaspor maçını da kayıpsız bir şekilde geçip, Bursa deplasmanına gitmeyi düşünüyoruz. İlk yarının kalan bölümünü kayıpsız geçerek ikinci devrede daha istekli bir oyun ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

Toysal ayrıca, Adanaspor maçında Mirkan Aydın ve Hamza Gür’ün sakatlıkları, Gökhan Karadeniz’in ise kart cezalısı olması nedeniyle kadroda yer almayacağını kaydetti.

Antakya Atatürk Stadında bugün saat 14.00’te başlayacak olan Hatayspor-Adanaspor maçını Yiğit Arslan, Cemal Bingül ve Deniz Turgut hakem üçlüsü yönetecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here