Şandır Ailesinin Anne Acısı

0
483

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve MHP İskenderun eski Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır’ın vefat eden anneleri Atike Şandır, önceki gün Kırıkhan Mezarlık kompleksinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine MHP Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamları, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Ata’dan Şandır Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata da 24. dönem Milletvekili Mehmet Şandır ve Garip Şandır’ın anneleri Atike Şandır’ın Hakk’a intikal etmesi sebebiyle Şandır Ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şandır ailesini ziyaret ederek acılarını paylaşan Vali Ata, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Vali Erdal Ata’nın taziye ziyaretine, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Temel Aday, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ayhan Şıhça ve TSO Başkanı H.İbrahim Cesur da eşlik ettiler.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak merhume Atike Şandır’a Allah’tan rahmet, Şandır ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here