MHP’li Vekil Ahrazoğlu, ATSİAD’ı Ziyaret Etti

0
306

Bulgurcu; “Muhalefet Partileri Kayıplarımızın Telafisi Konusunda Etkin Çalışmalar Yapmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu, Akdeniz Tüccar Sanayici ve İş adamları Derneği (ATSİAD)’ni ziyaret ederek dernek yönetimi ile bir araya geldi. ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu ve yönetimi tarafından karşılanan Ahrazoğlu’na, ziyaretinde, MHP il, İlçe teşkilat yöneticileri ve Meclis üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, MHP heyetine yönetim kurulu yelerini tanıtarak, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Bulgurcu, bölgemiz ekonomisindeki kayıplardan söz ederek; “Son yıllarda ülke ekonomisindeki durgunluğa ilave olarak, sınır komşumuz Suriye’deki iç savaş, özellikle Hataylı iş adamları açısından büyük kayıplara neden olmuştur. Muhalefet partilerinden, başta Hatay olmak üzere, sınır İllerimizdeki kayıpların telafisi anlamında etkin çalışmalar bekliyoruz” şeklinde konuştu. ATSİAD üyesi Abdullah Karaçay ise, Bank Asya’da hesabı bulunup, FETÖ/PYD soruşturması kapsamında hesaplarına haksız yere bloke konulan iş adamlarının mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Hatay ekonomisindeki sorunlara vakıf olduğunu ve çözümü noktasında elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade eden MHP Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu da; “Milletvekilleri, vatandaşlardan gelen bilgi ve belgelerle beslenir. Talep ve sorunlarınızı bizlere iletin. 17-25 Aralık sonrasında Hükümete verdiğimiz destek, ülkemizdeki terör örgütlerinin çökertilmesine katkı sağlamak içindir. Bu konuda net tavır sergiledik. Şu an Hükümetin gündeminde, Suriyeli mültecilerin yoğunlukta yaşadıkları bölgelerdeki yerel yönetimlere, merkezi bütçeden destek verilmesi konusu var. Bu hususta Hatay’ın hak ettiği payı alabilmesi için el birliği ile mücadele etmeliyiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)