Sanayi Esnafının Büyükşehir Belediyesinden Talebi

0
80

“Asfalt Bozukluklarına Çare Bekliyoruz!”

İskenderun Sanayi Sitesinin giriş caddelerinden olan Şehit Piyade Kıdemli Çavuş Ali Mercan Caddesi üzerindeki asfalt bozuklukları araç sürücülerini zorda bırakıyor. Cadde üzerinde bulunan büyük çaptaki çukurların kazalara sebebiyet verebileceğini kaydeden esnaf vatandaşlar bu yolun düzeltilmesi için beklentilerini de dile getirdiler.

Sanayi sitesi girişinde, şehir arası otogardan 70 metre uzaklıkta bulunan ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan 30 metrelik yol sürücüler sıkıntılı anlar yaşatıyor.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Derneğinin de önünde bulunan ve şehirlerarası otobüslerin geçiş yaptığı bu yoldaki çukurlar nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığını kaydeden sanayi esnafı, daha önce başvurularına rağmen yolun onarılmadığına dikkat çekerek; “Şehirlerarası Otobüsler başta olmak üzere çok sayıda aracın kullandığı yolun bir an önce onarılması gerekiyor. Aksi takdirde, yolun bozukluğu istenmeyen olaylara sebep olabilir.

Büyükşehir Belediye yetkililerimizin Şehit Piyade Kıdemli Çavuş Ali Mercan Caddesi üzerindeki asfalt bozukluklarına çare bulmalarını istiyor ve bekliyoruz” şeklinde görüş belirttiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here