Şahutoğlu; “Umumun Menfaatini Önceleyen Adaletli Bir Yönetim Kırmızı Çizgimizdir”

0
143

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Umumun Menfaatini Önceleyen Adaletli Bir Yönetim Kırmızı Çizgimizdir”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Demir Çelik Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

İSÇEİD Başkanı Nurullah Er ve yönetimi ile kalabalık bir üye topluluğu tarafından karşılanan Şahutoğlu, samimi ve sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyarette kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Dernek Başkanı Er, Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile imzaladıkları protokol ile üyelerin Palmiye Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabildiklerini hatırlatarak bir kez daha Şahutoğlu’na teşekkür etti. Emeklilerin tüm sorunlarının çözümünün siyasetçilerin iki dudağı arasında olduğunu ifade eden Er, Şahutoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yaptığı değerlendirmede; “İskenderun’da 20 yıla yakın bir süredir sağlık sektöründe hizmet veriyoruz. Siyasi arenada da 10 yıldır ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Son 3 yıldır ise yerel yönetime yönelik çok ciddi bir hazırlık evresi geçirerek, 1 Temmuz 2015’te İskenderun’u yönetmeye talip, güçlü, iradeli, ne istediğini bilen, hedefe odaklanmış, vizyon, vicdan sahibi, bu şehrin mevcut sıkıntılarına ciddi manada çözüm üretebilecek, İskenderun’un 45 Mahallesi’nde örgütlenmesini tamamlamış bir ekiple birlikte hareket ediyoruz. Bu anlamda ciddi çalışmalar yürüttük” dedi.

Siyasetin en önemli sacayaklarından bir tanesinin yerel yönetimler olduğunu ifade eden Şahutoğlu; “Öyle bir saha ki bir insanın doğumundan ölümüne kadar ki bütün yaşamsal evrelerini ilgilendiren hizmet alanlarını kapsıyor. Böylesi bir geniş hizmet sahasına sahip bir alanda görev yapmak isteğinde bulunan arkadaşlarımızın yola çıkarken nasıl bir hedefle yola çıktıkları çok önemli. Tabii ki siyasetçiler yola çıkarken birçok vaatte bulunurlar. Biz ilk günden itibaren Mavi Boncuk dağıtma yöntemi ile hiçbir zaman hareket etmedik. Yapabileceklerimizin ve altından kalkabileceğimiz projelerin, vatandaşla ve kamuoyu ile paylaşılmasından yana olduk. Projelerimizin hepsinin ayağının yere basıyor olmasına özen gösterdik. Bunların da vatandaşlarımızın öncelikle ihtiyaçları olan projeler içerisinde yer almalarına özen gösterdik. Sosyal Demokrat belediyecilik anlamında şahısların, grupların, küçük zümrelerin değil umumun menfaatini önceleyen adaletli bir yönetim sistemini hayata geçirmek bizim kesinlikle kırmızı çizgimizdir, olmazsa olmazımızdır. İskenderunluların menfaatini öncüleyerek, bunu hedefleyerek hayata geçirmenin sözünü verdim ve ben bu sözün arkasındayım.

Aday olur isek, biz aday olma noktasında güçlü bir irademizin ve inancımızın olduğunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Aday olmamız durumunda İskenderun Belediyesini, sizlerin İskenderun’da yaşayan 250.000 insanımızın, her kesimin desteğini alarak kazanacağımız inancını yürekten paylaşıyorum. Bunu söylerken de şu ana kadarki yaptığımız çalışmalara binaen, toplumun çok farklı katmanları ile yaptığımız çalışmalara istinaden, oradan aldığımız reaksiyonlar, gördüğümüz desteklere binaen bunu çok net ifade edebiliyorum. Gerçekten şu ana kadar Cumhuriyet Halk Partisi ile gönül bağları oluşmamış, yolları kesişmemiş ama inandığı insanlar ve ekiplere istinaden ciddi destek veren çok geniş bir kitlenin varlığının olduğunu, bu kitlenin desteği ile İskenderun Belediyesi’ni çok rahatlıkla kazanabileceğimiz inancının bizde net olarak yeşermiş olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

İskenderun’u yönetmek başlı başına büyük bir onurdur bizim için. Bizler güçlü bir kadroyla, vizyonu olan, vicdanı olan, temiz ahlakı olan ve ciddi anlamda projeleri olan bir kadroyla bunu başaracağız” şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here