Şahutoğlu İlk Mahalle Toplantısını Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde Gerçekleştirdi

0
179

“Tüm Mahallelere eşit Hizmet Götüreceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ile birlikte ilk mahalle toplantısını gerçekleştirdi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şahutoğlu, projelerini anlattı. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Şahutoğlu, yapacakları hizmetleri Hatay Büyük Şehir Belediyesi ile koordineli olarak hayata geçireceklerini, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye, ranta, talana asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Mahalle içi ara yolların yapılması, çocuk oyun alanları, bayanlara yönelik meslek ve iş edindirme kursları, altyapı eksiklerinin giderilmesi, yeşil ve temiz bir çevre için mücadele, yaşlı ve engelli vatandaşlara temizlik ve sağlık hizmeti, başarılı öğrencilere burs, ibadethanelerin, okulların bakım ve temizliği, köy pazarı, bayanların ekonomik yönden evlerine katkı sağlamak amacı ile evlerinde ürettikleri ürünlerin maddiyata dönüştürülmesi, mahalle giriş ve çıkış yolları ve ana yolların aydınlatılması ile ilgili girişim ve çalışmaların kurumlarla birlikte hayata geçirilmesi, gençlere eğitim olanakları sağlanıp sportif ve sosyal aktivite alanları oluşturulması, haşere ile mücadele, çok amaçlı salon ve taziye evi şeklinde mahallelere yönelik hayata geçirilecek projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşan Şahutoğlu, hiçbir mahalleyi ayırmadan İskenderun’un 45 mahallesine eşit hizmet götüreceklerinin sözünü verdi.

Mahalle sakinlerinin de talep ve önerilerini dile getirdiği toplantıda söz alan Mahalle Muhtarı Mehmet Zabun, bu zorlu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğluna başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here