Hristo Tambay Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
743

Tambay Ailesinin değerli büyüğü, Sanayi Sitesinin sevilen ve tanınan mobilya üstadı, bir İskenderun ve Arsuz sevdalısı olan Hristo Tambay, geçtiğimiz hafta sonu uzun süredir muzdarip olduğu hastalığına yenik düşerek, hayata gözlerini kapattı. Tambay, kalabalık bir katılımın yaşandığı cenaze töreninin ardından ağıtlarla toprağa verildi.

Çevresi tarafından çok sevilen Hristo Tambay için cenaze töreni Cuma günü İskenderun Katolik Kilisesinde saat 15.00’te gerçekleştirildi. Oldukça kalabalık bir katılımın sağlandığı cenaze töreni ayinini, Antakya Katolik Kilisesi Pederi Paolo Raffaele Puglieze yönetti. Cenaze törenine İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım ile Samandağ Ortodoks Kilisesi Pederi Abdullah Trifon Yumurta da katıldı.

Kilisede gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından, Hristo Tambay’ın cenazesi Karaağaç Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanında toprağa verildi.

3 çocuk sahibi olan merhum Hristo Tambay’a Allah’tan rahmet dilerken, başta Tambay Ailesi, dostları ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here