Sahte Dolar ve Kaçak İçki Operasyonları Hız Kesmiyor

0
21

Hatay İl Jandarma Komutanlığına bağlı Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından icra edilen faaliyet esnasında Sahte Dolar ile kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, 6 Mayıs tarihinde Antakya-İskenderun karayolu üzerinde Ovakent yol kontrol noktasında yapılan yol kontrolünde, 151 adet sahte 15.100 ABD Doları ile 3 adet 1000 CC kaçak içki ele geçirildi. Ele geçirilen Sahte Dolar ve Kaçak İçkilerle birlikte yakalanan şüpheli ile ilgili adli işlemlere de başlandı.

Polis Ekipleri de Kaçak İçkiye Geçit Vermiyor

Öte yandan, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince sahte/kaçak alkollü içki satışına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 6 Mayıs’ta Defne Elektrik Mahallesinde bulunan bir ikamette arama gerçekleştirildi. Ev içerisinde yapılan aramalarda; 30 şişe Kaçak İçki, 2 litre Etil Alkol, 2 litre El Yapımı Viski, 80 adet Sahte İçki Bandrolü, 75 adet Kapüşon ve 150 adet Sticker ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan A.G. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM) suçundan adli işlem yapıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here