Şahinoğlu’ndan Baca Denetimi!

0
751

Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Şahinoğlu’ndan Baca Denetimi!

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Kurban Bayramı öncesi esnafları gezerek baca temizliği konusunda denetim ve ikazlarda bulundu.

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz ile birlikte lokanta, kebapçı ve fırınlara yönelik denetim yapan Şahinoğlu, bacaların temizliğini yapan esnaflara teşekkür ederken, yapmayanlara da ikazlarda bulunarak tutanak tuttu.

Denetim sonrası konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu; “Fırıncılar Odası Başkanımla birlikte, bacaların kontrol edilmesi ve denetimine çıktık. Birçok esnafımızın denetimde ihtiyaç olanları ve bacası kirli olanları ikaz ettik ve tutanak yaptık. Temizliği yapanlara da teşekkür ettik ve bayramlarını kutladık.

Esnaflarımızla, komşusunu, vatandaşı rahatsız etmeyecek bir şekilde işletmesini ve bacalarını kontrol etmeleri ile ilgili bir istişare yaptık. Onlarda bize anlayış göstererek, baca temizliğini yapmayanlar yapma sözünü verdiler. Tüm esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ve bayramlarını tekrar kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here