Çöloğlu; “Gelin Esnafımıza Can Suyu Olalım”

0
141

Başkan Çöloğlu’ndan Esnafa Destek Çağrısı!

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, önümüzdeki Kurban Bayramı öncesi tüm İskenderun Halkını alışveriş merkezleri yerine çarşı esnafından alışveriş yapmaya çağırdı.

Çarşı esnafının zor durumda olduğunu kaydeden Çöloğlu, bayram alışverişinin esnaflarımızdan yapılarak onlara destek olunabileceğini ifade ede ederek; “Bu hafta Bayramlar Haftası o yüzden İskenderun’da yaşayan dostlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Hepimizin malumu İskenderun E5 karayolu üzerinde yapılmakta olan battı çıktıdan dolayı özellikle şehir merkezindeki esnaflarımızın işleri maalesef çok düştü. Sizden ricam bu bayram AVM’ler yerine gelip küçük esnaflarımızdan alış veriş yaparak onlara destek olmanızdır. Umarım tüm İskenderun Halkı bu çağrımıza sahip çıkar da belki bu bayram haftası esnafımıza can suyu oluruz.

Şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramınızı ve Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm sevdiklerinizle kazasız belasız güzel bir bayram geçirmenizi dilerim” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here