Sahada Gol Düellosu, Tribünde Dostluk Rüzgârı

0
11

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off hesapları yapan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, iki maçlık galibiyet serisini Amed Sportif Faaliyetler karşısında sonlandırdı. Rakibini Kırıkhan’da ağırlayan Turuncu-Mavili ekip sahadan 3-2 mağlup ayrılarak, camiasını üzdü. Ancak tribündeki kardeşlik ve dostluk rüzgârı sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya serdi.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Tüm Türkiye ve Dünya gördü ki İskenderunspor-Amedspor müsabakası her anlamıyla büyük bir örnek teşkil etmiştir. Her iki takım taraftarı hiçbir sorun ve zorluk yaşamadan aynı tribünde takımını desteklemiş ve yıllardır hasret kalınan bu tablo büyük bir takdir toplamıştır” denildi.

Gol Düellosunu Konuk Ekip Kazandı: 2-3

Temsilcimiz İskenderunspor, Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Amed Sportif Faaliyetler takımına 3-2 mağlup oldu. Yakup Özhan, Cahid Adem Çelebi ile Önder Çalış hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Amed Sportif Faaliyetler’in gollerini 7 ve 20. dakikalarda Berk İsmail Ünsal, 75. dakikada da Taşkın Çalış atarken, İskenderunspor’un gollerini de 60. dakikada Mumammed Demirci ile 75. dakikada Ömer Kuşan kaydetti. Karşılaşmanın 60. dakikasında Amed’in kalecisi Akut Özer, gole giden Ömer Kuşan’ı ceza alanı içerisinde düşürmesine ve penaltı verilmesine rağmen kırmızı kartla cezalandırılmaması Turuncu-Mavili taraftarların büyük tepkisine neden olurken, 82. dakikada Ahmet Dereli kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından, Turuncu-Mavili ekibimiz 38 puanda kaldı ve 7. sıradaki yerini korudu.

Tribünde ise Dostluk Rüzgarları

Temsilcimizin rakibine mağlup olduğu zorlu maçta, tribünlerdeki dostluk rüzgârı ise örnek teşkil edecek boyuttaydı. İki kulübün taraftarının beraberce izlediği maçın sonunda Turuncu-Mavili kulüpten “Mutluyuz-Gururluyuz“ başlığı altında yapılan açıklamada; “Ülke futbolumuz adına çok mutlu ve gururluyuz. Bugün, tüm Türkiye ve Dünya gördü ki İskenderunspor-Amedspor müsabakası her anlamıyla büyük bir örnek teşkil etmiştir. Her iki takım taraftarı hiçbir sorun ve zorluk yaşamadan aynı tribünde takımını desteklemiş ve yıllardır hasret kalınan bu tablo büyük bir takdir toplamıştır. Gelinen nokta itibariyle özellikle her iki takım taraftarlarına müsabaka boyuncu devamlı yardımcı olan, gerekli önlemleri alarak her iki takım taraftarlarının aynı tribünde yer almasını sağlayan Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce’ye ve değerli emniyet mensuplarına teşekkür ederiz. Sporun birleştirici gücüyle daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle…” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here