Saadetli İl Başkanları Recai Kutan’a Geçmiş Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi

0
121

Aralarında Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan’ında bulunduğu bir grup Saadetli il başkanları, bir süre önce geçirdiği bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısına iştirak eden 65 İl Başkanı adına, Saadet Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mesut Doğan başkanlığında, Ankara İl Başkanı Hacı Abdullahoğlu, Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Tokat İl Başkanı Bilal Aydın, Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, İzmir İl Başkan Mesut Dağ, Kutan’ı evinde ziyaret ettiler.

Kutan’a geçmiş olsun dileklerini bildiren Saadetli İl Başkanları diğer il başkanı arkadaşlarının selamını iletip Kutan’ın sağlığına bir an önce kavuşması için dua ettiler. Kutan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Saadetli il başkanlarının çalışmalarında başarılar dileyen Kutan, “Önemli olan teşkilatların dinamik yapısıdır. Gerçekten takdire şayan sevinçle görüyorum ki, tüm kardeşlerimiz aldıkları oya bakmadan adeta önümüzdeki seçim iktidar olacakmışız gibi gözlerindeki parıltı ve heyecanla çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here