Riekerink’ten Önemli Uyarılar

0
31

İskenderunspor Elazığ Karakoçan Maçına Hazırlanıyor

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor’da, geçen hafta yaşanan puan kaybının telafi edilmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Pazar günü deplasmanda Elazığ Doğukent Stadında oynayacağı Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İskenderunspor tesislerinde yapılan antrenman öncesinde Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Ode Riekerink, futbolcularla yaptığı toplantıda önemli uyarılarda bulundu. Yaşanan puan kayıplarının kendilerini liderden az da olsa uzaklaştırdığına dikkat çeken Riekerink, bu kayıpların telafisi için daha dikkatli olunması gerektiğini kaydetti.

Turuncu-Mavili ekip, iki hafta önce olaylı Iğdır deplasmanında karşılaşmadan 2-1 mağlup olarak ayrılırken, hem moral bozukluğu yaşamış, hem de puan açısından geriye düşmüştü. Geçtiğimiz hafta sonu ise büyük desteğe rağmen, sahasında ağırladığı Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz, bu kritik 2 haftada 5 puan yitirerek, camiayı kahretmişti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here