Rektör Depci, Mimarlık Fakültesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

0
24

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, birim ziyaretleri kapsamında Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) bütün birimlerini kapsayan ziyaretleri kapsamında İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Mimarlık Fakültesi personeli ve öğrencileri ile bir araya geldi. Rektör Depci’ye ziyaretinde İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç ve Daire Başkanları eşlik etti.

Öğrencileriyle sürekli etkileşim halinde olmaya önem veren İSTE Rektörü Prof. Dr. Depci, öğrencilerle sohbet etti. Üniversitenin ve fakültenin mevcut durumu ile ilgili öğrencileri bilgilendiren Rektör Depci, İSTE’nin hedeflerinden ve bu hedeflere ulaşma yolunda sarf edilen çabadan bahsetti. Konuşmasında kendi öğrencilik deneyimlerinden örnekler veren İSTE Rektörü Depci; “Hayat sizin, kahramanı da siz olun” dedi.

İç ve dış paydaşları için tüm iletişim kanallarının sürekli aktif olduğunu hatırlatan Rektör Depci; “Bugünün gençleri ülkemizin geleceği olarak sorun, sorgulayın. İnsan sosyal bir varlıktır, bir arada olun. Biz de bunun için ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. Bir talebiniz, şikâyetiniz olursa da doğrudan bize bildirmekten çekinmeyin. Akademik, sosyal ve kültürel anlamda ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tüm sorunlar bugünden yarına çözülecek gibi gerçek dışı vaatler yerine yapabileceklerimize odaklanıyoruz” dedi.

Öğrencilerden kendisine ilettiği öneri, talep ve sorunları dinleyen Rektör Depci, öğrencilere samimiyetle cevap verdi ve kendisine iletilen sorun ve taleplerin dikkate alınacağının altını çizdi. Katılımları için öğrencilere teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Depci; “Bu verimli buluşmalarımız devam edecek. Hepinize yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here