Rasim Bulut Fenergücü ‘En İyi Üçüncü’ Oldu

0
225

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda haftanın en önemli karşılaşmasında Rasim Bulut Fenergücü, her iki yarıda atılan gollerle Cevdet Uygun Bülent Reklam takımını 4-1 mağlup etti.

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Genel Koordinatörlerinden Eray Özdemir ile Körfez Grubu Sorumlusu Ayhan Dik’in de izlediği karşılaşmada Rasim Bulut Fenergücü aldığı galibiyetin ardından ‘en iyi üçüncü’ oldu.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugirtin, Sadettin Arslan ile Yunus Demir’in yönettiği karşılaşmada puanını 12’ye çıkartan Rasim Bulut Fenergücü takımının gollerini Mahsun Ergün (2), Yakup Doğan ile Zekeriya Vural atarken, Cevdet Uygun Bülent Reklam’ın tek golü Hasan Korkmaz’dan geldi.

Refik Çoğum Arsuz Belediye İlk Yarı Attı İkinci Yarı Yattı: 4-3

Körfez Grubunda yer alan bir diğer takım Refik Çoğum Arsuz Belediyesi, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Eşref Dönmez Biçer Beton’u 4-3 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, M.Sait Güden ile Lütfü Batar’ın yönettiği karşılaşmada Refik Çoğum Arsuz Belediyesinin gollerini Erman Mansuroğlu (2), Uğur Bingöl ile Fuat Uruç atarken, Eşref Dönmez Biçer Beton’un gollerini de Naci Öksüz, Emir Köklü ile Ruhi Uysal kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here