Rakip Takım Taraftarı Gelemiyor, Üzgünüz!

0
28

 

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kırıkhan Şehir Stadyumunun tribün sağlamlık raporunu değerlendirirken, misafir takım taraftarlarının stada alınamayacağını ve bu konuda üzüntülü olduğunu kaydetti. Özellikle Amedspor taraftarına seslenen Başkan Bolat, Amedspor camiasının kendisi için özel bir yeri olduğunu ve kendilerini burada ağırlayamayacak olmaktan duyduğu mahcubiyeti belirtti.

Sarıseki’deki stadın belirlenen tarihte tamamlanamaması nedeniyle, TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderuspor’un maçlarını Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynaması kararı alınmıştı. Ancak, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından hasar alan Kırıkhan İlçe Stadyumunun da tam kapasite açılamayacağı belirtildi. Konu hakkında kulüpten yapılan açıklamada deplasman tribününün kullanılamayacağı kaydedildi.

Deplasman Tribününe Misafir Takım Taraftarları Alınamayacaktır…

Açıklamanın ayrıntılarında; “İskenderunspor Kulübü olarak, şehrimizde devam eden stadyum çalışması tamamlanana kadar müsabakalarımızı Kırıkhan Şehir Stadyumunda oynayacağımız yetkili kurullar tarafından belirlenmiştir.

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem sonrası Kırıkhan Şehir Stadyumunun ise sadece 1.500 kişilik tribünü için sağlamlık raporu söz konusudur. Bundan dolayı Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ve yetkili kurumların almış olduğu tedbir ve karar gereği hem 24. haftada oynayacağımız Amedspor maçında hem de diğer iç saha müsabakalarımızda deplasman tribününe misafir takım taraftarları alınamayacaktır.

Rakiplerimizin kıymetli taraftarlarını iç saha müsabakalarında misafir edemeyecek olsak da Kırıkhan’a gelen tüm takımları ve yöneticilerini en iyi şekilde misafir edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Sizleri Yine En Güzel Şartlarda Misafir Edeceğiz

Başkan Bolat da Amedspor taraftarlarına seslenerek; “Şu an maçlarımızı oynadığımız Kırıkhan Stadyumunun fiziki şartları uygun değildir. Elbette ki bu böyle yarım kalmayacak. Sizleri yine en güzel şartlarda İskenderun’umuzda misafir edeceğiz. Benim Amedspor taraftarlarına olan sevgim siyaset üstüdür. Anlayışınız için hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here