Lütfü Savaş Konusunda Benim Aklıma Gelenler, Sizlerin Aklına Geliyor mu?

0
78

Her biri kendini siyaset mühendisi sanan ve Hatay siyasetini dizayn etmeye kalkan sayın ve sevgili arkadaşlar. Benim aklıma gelenler sizlerin aklına geliyor mu acaba?

Pek çoğunuz çeşitli gerekçelerle HBB Başkanı Lütfü Savaş’a karşısınız. CHP Genel Merkezi baskılardan bunaldı ve gel git yaşıyor.

Altın Tepside Sunulan Fırsat Kaçırılmaz…

Peki diyelim ki CHP Genel Merkezi Lütfü Savaş’tan vazgeçti. Yerine başka bir aday tercih edildi. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, altın tepside içinde sunulan bu fırsatı sizce kaçırır mı? Bence kaçırmaz…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ü, Beştepe’ye danışman veya bir başka görevle atar, olmadı Ak Parti Genel Merkezinde üst düzey görev verir. Daha önce Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ve sarı kafa lakaplı il başkanına karşı seçim zaferi kazanmış Lütfü Savaş’ı, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan eder.

Yeşilçam’dan Merhum Hüseyin Zan da Kurtaramaz…

Lütfü Savaş da tıpkı Gökhan Zan’ın İYİ Parti’ye gitmesi gibi “Beni CHP istemedi. Ben de ortada kalmamak adına AKP’ye gitmek zorunda kaldım” der seçime girer ve AKP’den HBB Başkanı seçilir. O vakit CHP’yi ne siyaset mühendisleri ne Gökhan Zan ne de Yeşilçam’ın eski emektarı merhum Hüseyin Zan kurtaramaz!…

Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmanın hesabını kim verecek? Siz siyaset mühendisleri mi, aklı karıştırılan Genel Başkan Sayın Özgür Özel mi? CHP Genel Merkezi mi? Yoksa eski İYİ Partili Gökhan Zan mı verecek?

Hatay’a Hizmet İlle de Siyaset Kurumu ile Olmaz

Ben Beşiktaşlıyım. Gökhan Zan’a oradan sevgi ve sempatim var. Sevgili Zan bu derece kendine güveniyorsa bence Büyükşehir Başkanlığı için bağımsız aday olmalıdır. Olamıyorsa tıpkı sanatçı Haluk Levent gibi Hatay ve diğer deprem illeri için bir dizi yardım çalışmalarının içinde olmalıdır. Hatay’a hizmet ille siyaset kurumu ile olmaz. Kişi kendini topluma, halka, Hatay’a ya da ülkeye adamışsa siyasi etiketi olmaksızın da gönüllü olur. İline, ilçesine ve ülkesine hizmet eder.

Amacınız Üzüm Yemek İse…

Anketlerde önde çıkan, kırsal da tutulan, bazı noksan ve hataları olsa da kazanma ihtimali olan Lütfü Savaş’ı, AKP’ye, altın tepside içinde sunmak önce Hatay’a, sonra CHP’ye ve siz CHP’yi çok düşünenlere zarar verir.

Amacınız üzüm yemek ise bu yolda kalın. Değilse çıkabilecek olumsuz faturayı her biriniz ayrı-ayrı yiğitçe ödeme yolunu seçin ve seçim sonrası ortaya çıkın “hezimet bizim yüzümüzden oldu” deyin…

Not: Bu vesileyle Yeşilçam’ın emektarı merhum Hüseyin Zan’ı rahmetle analım. Işıklarda uyusun!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here