Protokol Üyelerinden Gazilere Ziyaret

0
74

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile protokol üyeleri, Gaziler Günü dolayısı ile İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliğine ziyarette bulundular.

İlk olarak Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine ziyarette bulunan protokol üyeleri burada Başkan Fevzi Mercanoğlu ve şehit aileleri ile bir araya geldiler.

Burada bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı; “Kaymakamımız, komutanlarımız ile birlikte Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu’nu ziyaret ettik. Şehit ailelerimiz ile bir araya gelerek tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diledik. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir aradayız. Şehit ailelerimiz, şehitlerimiz bizim için gökyüzündeki yıldızlarımızdır” dedi.

Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Başkan Fatih Tosyalı; “Şube Başkanı Neşet Turhan ve değerli gazilerimiz ile bir araya geldik. Gazilerimiz ile sohbet ederek kahraman gazilerimize huzurlu sağlıklı bir ömür diledik. Sizler kahraman gazilerimiz onur ve şeref abidelerimizsiniz. Bu vesileyle bir kez daha minnet ve şükran duygularımı sizlere ifade ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah geride kalanlara sağlık, afiyet, huzur nasip etsin diye dua ediyoruz” diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Neşet Turhan ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ise yaptıkları konuşmalarda; “Bizleri yalnız bırakmadığınız için, bu güzel günümüzü bizimle paylaştığınız için Allah sizden razı olsun. Sizlerin gazi ve şehit ailelerine yaklaşımınız takdire şayandır. Sağ olun, var olun. İyi ki varsınız” şeklinde görüş beyan ettiler.

Ziyaretler sohbet ortamında devam etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here