Point Giyim Mağazasına Görkemli Açılış

0
279

point açılış1Belediye Başkan Adaylarından Dostluk Örneği

Point Giyim Mağazası geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir açılış töreni ile İskenderunluların hizmetine girdi. Point Giyim Mağazası’nın açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün yanı sıra kalabalık bir davetli heyeti katıldı.

İşletmeciliğini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Yeter’in üstlendiği, Point Giyim Mağazası, İskenderun Kanatlı Caddesi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışta konuşan işletmeci Muhsin Yeter, mağazada, kaliteli ürünlerle halkımıza hizmet verileceğini belirtti.

point açılış2

Yaptığı konuşmasında, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Türkiye’nin parlayan yıldızı İskenderun’a yapılan her yatırım misliyle geri dönecektir. Siz de halkımız için güzel bir mağazayı hizmete açıyorsunuz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Açılışta güzel görüntüler de yaşandı. İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül kameralara birlikte poz verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here