“Play-Off Yolunda Önemli Bir Galibiyet Almanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

0
27

Ender Traş, Arnavutköy Deplasmanında Alınan Galibiyeti Değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off yolunda zirveye adım-adım yaklaşan temsilcimiz İskenderunspor’un İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediyespor karşısında alınan galibiyet Turuncu-Mavili camiada sevinç yaratırken, Teknik Direktör Ender Traş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başarılı Teknik Direktör Traş, açıklamasında; “Arnavutköy Belediyespor’un bulunduğu konumu nedeniyle müsabakanın sıkıntılı geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz bu karşılaşmayı bir kurtuluş maçı olarak görüyordu. Ama bizim de Play-Off yolunda kayıp vermememiz gerekiyordu. Bizim takım, karşılaşmanın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar saha üstünlüğünü elinden bırakmadı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Biz de ilk yarıda fazla pozisyonlara giremedik.

Devre arasında yaptığımız değişikliklerle kanatlarımızı daha etkili kullanarak önce arzu ettiğimiz golleri bulduk. Daha sonra girdiğimiz pozisyonlarda ise farkı da açabilirdik. Gollerin ardından hafif şekilde geriye yaslandığımızda yan toptan golü yedik.

Önemli olan Play-Off yolunda bu kritik maçtan galibiyetle dönmekti. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmemin mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzde Etimesgut Belediyespor maçı var. Bundan sonda tüm maçlarımıza daha da iyi hazırlanmamız gerekiyor. Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı, teknik heyet arkadaşlarımıza, oynayan oynamayan tüm oyuncularımıza, bizleri İstanbul’da yalnız bırakmayan ve gönlü bizimle olan tüm Turuncu-Mavi sevdalısı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here