İskenderunspor Arnavutköy Deplasmanından Galibiyetle Döndü

0
18

Turuncu Mavililer Ender Traş ile Gülmeye Devam Ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Play-Off yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz İskenderunspor, memleket sevdalısı Ender Traş ile gülmeye devam ediyor. Turuncu Mavililer, İstanbul deplasmanında Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek hanesine altın değerinde 3 puanı yazdırdı.

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanan, Burak Demirkıran, Levent Yeşilyurt ile Oğuzhan Kocaçoban hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz İskenderunspor’un gollerini 65. dakikada Gökhan Işılak ile 68. dakikada Ahmet Sivri atarken, Arnavutköy Belediyespor’un golünü de 88. dakikada Ömer Faruk Ermeç kaydetti.

Kritik maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ender Traş, kritik bir galibiyete imza attıklarını belirterek; “Rakibimiz bu karşılaşmayı bir kurtuluş maçı olarak görüyordu ama bizim de play-off yolunda kayıp vermememiz gerekiyordu. Bizim takım, karşılaşmanın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar saha üstünlüğünü elinden bırakmadı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Önemli olan PLay-Off yolunda bu kritik maçtan galibiyetle dönmekti. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmemin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here