Plaj Futbol Sahası Düzenleniyor

0
67

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da sporun farklı branşlarda yapılması için yoğun bir çalışmaları içerisinde olduklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatları ile sahil bandında bulunan plaj futbol sahasında düzenleme ve bakım çalışması başlattı.

Başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Belediye olarak spora çok büyük önem veriyoruz. İskenderun bir deniz kenti! Burada plaj futbolu için uygun zemin var. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bu sportif alanda etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Bu nedenle çeşitli nedenlerle bozulan sahada zemin düzenleme ve kumlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Sahanın en kısa sürede hazır olacağını da kaydeden Belediye Başkanı Tosyalı; “Fen İşleri ekiplerimiz ilk olarak saha zemininde çalışma yapmaya başladı. Ekipler bozulan zeminde düzenleme ve kumlama çalışması yapıyor. Ardından kale direkleri ve tribünlerin bakımları yapılacak. Sahamız en kısa sürede hazır hale gelecek. Bu sahada daha farklı etkinliklerde düzenleyeceğiz. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here