Perinçek, 100 Bin İmzayı Alarak Cumhurbaşkanı Adayı Oldu

0
100

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 100 bin engelini aşarak, 110 binin üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanı adayı oldu. Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, İskenderun Adliyesi önünde basın açıklaması yaparak, partilerinin 6 günlük sıkı çalışmasından sonra 100 bin engelini aştıklarını duyurdu.

İyi Parti, Saadet Partisi ve arkasından Vatan Partisi 100 bin oy alarak Cumhurbaşkanı adayı oldukları yasal olarak kabul edildi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr.Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için 6 gündür çalıştıklarını kaydeden Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım; “Az önce genel sekreterimiz, 100 bin imzayı aştığımızı ve 110 bin imzaya çıktığımızı Türk milletine ilan etti.

Ben buradan tüm Türk milletine, gelip, imza atan yurttaşlarımıza, çalışan arkadaşlara, tüm örgütlerimize teşekkür ediyorum. Hatay’ın bütün ilçelerinde büyük emek verdik, arkadaşlarımız büyük bir özveri ve disiplinle, sabahın yedisinden, akşamın dokuzuna kadar çalıştılar. Akşamları ise telefonlarla insanlarımızı aramaya ve oy kullanmaya davet ettiler. Arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı imza için adliyelere taşıdılar. Daha görevimiz bitmedi ama onların emek ve ellerine sağlık diyorum.

Bize destek veren siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların da 100 bin imza engelini aşmada ciddi katkıları olmuştur.

Buradan şunu ilan etmek istiyorum, Türkiye artık başka rotaya girmiştir. Hatay kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır. Güneş doğudan doğacaktır. Bunun işaret fişeği bu gün atılmıştır. Batı Asya halklarının devri başlamış ve Atlantik sistemi çökmüştür. Amerika yenilmiştir. Bunun öncülüğünü Vatan Partisi ve onun önderi Doğu Perinçek yürütmektedir. Tüm milletimize güveniyoruz, mücadelemize devam ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here