Pazar Günü Sandık Başına Gidiyoruz!

0
108

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 24 Haziran’da (yarın) artık sandık başına gidiyoruz. Yapılacak olan seçimler için nefesler tutuldu, Türkiye’de herkes sandıktan çıkacak olan sonuca odaklanmaya başladı.

Başkan Nehir Herkesi Oy Kullanmaya Davet Etti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu ve herkesi oy kullanmaya davet etti. Başkan Nehir yaptığı açıklamada; “Türkiye 24 Haziran Pazar günü çok önemli bir seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını ve meclisin nasıl şekilleneceğini hepimizin oyları belirleyecek. Oylarımızla ülkemizin geleceğine karar vereceğiz. Şimdi sandık zamanı, şimdi vatandaşlık görevimizi ve seçme hakkımızı özgürce kullanma zamanı!

Vatandaşlık görevinin olmazsa olmaz koşulu seçimlerde oy kullanabilmektir. 24 Haziran’da oylarımızı kullanalım ki demokrasi galip gelsin. Sandığa mutlaka gidelim ki güzel ülkemizde özgürlük, adalet, eşitlik tamam olsun. Seçimin huzur, güven ve barış ortamında geçmesi umuduyla ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki 24 Haziran günü demokrasi kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır” dedi.

HBB Hasta Nakil Araçları Seçimde Vatandaşların Hizmetinde

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanmaya gidemeyecek durumdaki vatandaşların yardımına koşuyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, hastalık sebebiyle sandık başına gidemeyen vatandaşlara yardımcı olmak için iki adet Hasta Nakil Ambulansını vatandaşların hizmetine verdi.

Birisi Antakya diğeri ise İskenderun civarında oy vermeye gidemeyen hasta vatandaşları oy hakkını kullanmak üzere sandık başına götürecek. Hasta Nakil Ambulanslarından faydalanmak isteyen vatandaşların Antakya bölgesi için 0534 835 15 87, İskenderun bölgesi için 0531 882 86 90 numaralarını aramaları gerekiyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here