Payasspor’un Genç Kalecileri Hırslı!

0
219

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un yeni sezon öncesi Afyonkarahisar Korel Otelindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde devam ediyor. Mavi-Beyazlı ekipte kampa dâhil olan tüm futbolcular forma alabilmek için oldukça özverili bir şekilde çalışıyor.

Teknik Direktör Tokatlı’nın büyük önem verdiği genç kaleciler, takımın formasını kapabilmek için adeta bir birleri ile kıyasiye rekabete girdiler. Kaleci antrenörü Ahmet Aygün tarafından özel çalıştırılan genç kaleciler Ahmet Üçgün, Suphi Dağ ile Ömer Eleler, Payasspor’un başarısı için söz verdiler. Genç kalecilerin hırslı ve azimli olmaları da dikkatlerden kaçmıyor.

Geçen sezondan bu yana Payasspor’un formasını giyen genç kaleci Ahmet Üçgün, 1992 Kahramanmaraş doğumlu. Genç kalecilerden bir diğer, 21 yaşındaki Suphi Dağ ise uzun yıllardan beri Körfez İskenderunspor’un kalesini korumasının ardından geçen sezondan bu yana Payasspor’un formasını giyiyor. 19 yaşındaki Belen doğumlu Ömer Eleler’in de filiz lisansı İskenderun Asaşspor’da çıktı. 3 sezondan bu yana da Payasspor’da profesyonel olarak kalecilik yapıyor.

Cuma Ali Üzüm Yuvasına Döndü

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Muğlaspor’un sol bekinde görev yapan 25 yaşındaki Cuma Ali Üzüm, anlaşmaya varılmasının ardından hafta sonu Payasspor’un kampına katıldı. Masör Volkan Korkmaz tarafından muayene edilen ve antrenmanlara başlayan Cuma Ali Üzüm, geçen sezon başında da Payasspor’un formasını giymiş ancak ikinci yarıda Muğlaspor’a transfer olmuştu.