Payasspor’dan 5 Gollü Galibiyet!

0
212

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan ilimiz temsilcilerinden Payasspor, Antalya kampı hazırlık maçında Brezilya takımı Raça Sports Club ile karşılaştı. Mavi-Beyazlı ekip rakibi karşısında 5 gollü bir galibiyet elde etti.

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Payasspor 3. hazırlık müsabakasını Raça Sports Club ile oynadı. Müsabaka, Deniz Karadeniz, Gökhan Korkmaz, Mert Yormalıoğlu ve Yasin Çakaloğlu’nun (2) attığı gollerle Payasspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, ligin ikinci yarısına günde iki idmanla hazırlandıklarını kaydederek, çalışmaların yoğun bir şekilde ve neşe içerisinde devam ettiğine işaret etti. Seçkin; “İkinci yarı maçlarına en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda hazırlık maçları da oynuyoruz. Brezilya takımı Raça Sports Club ile karşılaştık ve bu maçtan 5 gollü galibiyetle ayrıldık. Bu hazırlık maçlarında kadromuzda bulunan tüm futbolculara forma şansı vererek son durumlarını görmekteyiz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here