Payasspor’da Transfer Durmuyor

0
281

payasspor (48)Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadelede eden Güney temsilcisi Payasspor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor, Mavi-Beyazlı ekip Payasspor 4 futbolcuyu renklerine bağladı.

Payasspor sportif direktörü Derman Gözükara transferlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Havzaspor’dan forvet mevkiinde görev yapan 30 yaşındaki Mehmet Selçuk Hızarcı ile 1 yıllık, Ayvalıkgücü’nden 21 yaşındaki Stoper Ercan Bayramlar ile 2 yıllık, İnegölspor’dan 21 yaşındaki sağ bek Enes Bayır 1 yıllık (Kiralık), Fidanspor’dan 26 yaşındaki Stoper Orçun Gencebay ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer çalışmaları hızla devam ediyor” dedi.

payasspor (49)

Deniz Karadeniz de Payasspor’da…

Öte yandan, PayassSpor yeni sezon öncesinde genç yetenekleri de renklerine bağlamaya devam ediyor. İstanbulspor’da 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve geçen sezon Tavşanlı Linyitspor’da 30 karşılaşmada forma giyen 22 yaşındaki Deniz Karadeniz’i transfer etti. Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara; “Daha önce prensipte anlaştığımız 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Deniz Karadeniz ile de 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık” dedi.

Keleci Suphi Dağ Payasspor ile Anlaştı

Payasspor ayrıca, Körfez İskenderunspor’un genç kalecisi 20 yaşındaki Suphi Dağ ile de anlaştı. Mavi-Beyazlı ekibin sportif direktörü Derman Gözükara genç kaleciyi renklerine bağladıklarını belirterek; “Kendisi daha önce tanıdığımız ve başarılı bir kalecidir. Her iki taraf için hayırlı olsun” dedi.

2008 yılında Körfez İskenderunspor’da filiz lisansı çıkan 20 yaşındaki Suphi Dağ, 2013 yılında da profesyonel oldu. 2017 yılına kadar Körfez İskenderunspor’da sözleşmesi bulunan genç yetenek Suphi Dağ, attığı imzanın ardından yeni sezondan itibaren Payassporlu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here