Erzin Belediyespor Topbaşı Yaptı

0
391

erzin bldspor19Takımın Başına Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz Getirildi

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde prensipte anlaştığı Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz ile sözleşme imzaladı. Turuncu-Beyazlı takımla 1 yıllık sözleşme imzalayan ve futbolcularla idmanlara başlayan Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz’ın yardımcılıklarını İsmet Çetin, Halil Akkuş ile Sinan Paşalı yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Murad Ergörün; “Geçmiş yıllardan beri tanıdığımız Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz hocamızla sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Hocamızın yardımcılarıyla birlikte takımımızın daha da iyi yerlere taşıyacağından eminiz” dedi.

erzin bldspor20

Takım Antrenmanlara Başladı, Taraftar Futbolculara Baklava İkram Etti

Öte yandan, 1. Grupta mücadele edecek olan Erzin Belediyespor, yeni sezon öncesinde ilçe stadında yaptığı ilk idmanla taraftarlarının karşısına çıktı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Murad Ergörün ve yöneticiler de izledi. Teknik Direktör Mehmet Fatih Yılmaz idaresindeki futbolcuların, daha ilk gün olmasına rağmen bir hayli hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Erzin Belediyespor’un cefakâr taraftarları da yeni sezon öncesinde futbolcuları yakından görebilmek için ilçe stadındaki antrenmana geldiler. Taraftarlar antrenmanın bitmesinin ardından futbolculara baklava ikram ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here