Payasspor’da Osman Tufan Dönemi Resmen Başladı

0
369

Gerçekleştirilen Kongrede, Kulübün Onursal Başkanı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kulüp Başkanı ise Osman Tufan Oldu…

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un Payas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan kongresinde, Kulübün Onursal Başkanlığına Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kulüp Başkanlığına da Osman Tufan seçildi.

Gerçekleştirilen kongreye, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın yanı sıra, Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, Payas Organize Sanayi Başkanı Yunus Kendir, Payasspor’un eski başkanları Gökhan Akel, Mehmet Ay, Belediye Meclis üyeleri, İş adamları ve bazı siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Yapılan kongre sonunda Payasspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Onursal Başkan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kulüp Başkanı Osman Tufan, Başkan Vekilleri Osman Oğuzhan Çolak, Ali Eker, As Başkanlar Recep Yener, Adnan Alkış, Ayhan Günay, Genel Sekreter Bekir Tufan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Ünal, Hafize Soysal, Resul Akyol, Mehmet Bülbül, Gökhan Akel, Taci İkiz, Uğur Memili, Hamza Salih Ak, Ercüment Büyükavşar, Osman Uzun, Serkan Selçuk, Kadir Baştuğ, Halil Oğuz, Mehmet Arslan, Taner Kendir, Derman Gözükara. Denetleme Kurulunda ise Tuncer Sümer, Beyhan Okur ve Mehmet Yücel yer aldı.

İlimiz temsilcilerinden Payasspor’un yeni yönetim kurulu, yakın bir zamanda bir araya gelerek görev bölümünü gerçekleştirecek.

Altan; “Herkes Üzerine Düşen Görevi Yapmalı!”

Kongreye katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yaptığı konuşmada, gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi. Altan; “Siyaset ile sporu bir birinden ayırmamız gerekir. Payasspor’umuzu kucaklamak hepimizin görevidir. Burada herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıdır. Bizler de Belediye olarak imkanlarımız dâhilinde takımımıza her türlü desteği vermeye hazırız. İlçemizin takımını şampiyon görmek bizleri mutlu eder” dedi.

Murat Can Bölükbaşı İle Sözleşme İmzalandı

Öte yandan Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, yeni sezon öncesinde prensipte anlaştığı futbolcuları da renklerine bağlamaya devam ediyor. çalışmalarla ilgili konuşan Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan; “Daha önce prensipte anlaştığımız ve geçen sezon Darıca Gençlerbirliği forması giyen 24 yaşındaki forvet Murat Can Bölükbaşı ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. 3-4 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Murat Can Bölükbaşı, geçen sezon Darıca Gençlerbirliği forması altında 8’i Ziraat Türkiye Kupası, 28’i de lig olmak üzere toplam 38 karşılaşmada forma giydi. Darıca Gençlerbirliği’nden transfer edilen Murat Can Bölükbaşı’nın menajerliğini Murat Kurt yapıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here