Payasspor’da 10 Transfer!

0
155

Başkan Mehmet Arslan, Transfer Çalışmalarının Devam Ettiğini Kaydetti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor, yeni sezon öncesinde kamp yaptığı Bolu’da 10 futbolcuyla sözleşme imzalarken, geçen yıl kadrosunda bulundurduğu 2 futbolcuyla da sözleşme yeniledi.

Payasspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan ile yönetim kurulu üyeleri, takımın kamp yaptığı Bolu Termal Otel Tesislerini ziyaret ederek, takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi transfer komitemiz ve Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda şu ana kadar 10 futbolcuyu renklerimize bağladık. Geçen sezonda kadromuzda bulundurduğumuz 2 futbolcumuzla da sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Mavi-Beyazlı ekip; Somaspor’dan Ön Libero Agah Oktay Yılmaz (31), 24 Erzincanspor’dan Sol Kanat Uğur Karakoç (29), Şile Yıldızspor’dan Stoper Zafer Aydoğdu (36), Hatayspor’dan Orta Saha Özgür Kazar (20), Kasımpaşa’dan Sol Bek Mehmet Can Hazırcı (20), Sultanbeyli Belediyespor’dan Sağ Kanat Fatih Dalgıç (25), Kayserispor’dan Stoper Uğurcan Gülay (19), Sultanbeyli Belediyespor’dan Ön Libero Yasin Tosun (30), Adana Demirspor’dan Sağ Kanat Ercan Dişkaya (20), 5 Temmuz İskenderunspor’dan Sağ Kanat Samet Aytekin (22) ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalarken, Oğuzhan Kuş ile Ertaç Bağcı ile sözleşme yeniledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here