Kırıkhanspor 1938 Teknik Direktör Halis Özipek İle Anlaştı

0
93

Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Kırıkhanspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, kulübün isminin “Kırıkhanspor 1938” olarak değiştiğini açıkladı. Sarı-Lacivertliler, yeni sezon öncesi bölgemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Halis Özipek ile anlaştı.

Kırıkhanspor’un ismi “Kırıkhanspor 1938” olarak değiştirildi. Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar yeni sezon öncesinde destek çağrısında bulundu. Yeni sezon için deneyimli Teknik Direktör Halis Özipek ile anlaştıklarını da kaydeden Başkan Çağlar yeni sezon öncesi şu şekilde açıklamalarda bulundu;

“Öncelikle 31 Mart 2019 seçimleri öncesi tüm adaylar ile mutabık kalındığı ve seçim sonrası Belediye Başkanımız Sayın Ayhan yavuz desteklediği şekilde, taraftarlarımızın taleplerine kulak verilerek ‘Yeni adı ile Kırıkhanspor 1938 Kırıkhan halkının takımıdır’ felsefesiyle adını Kırıkhan spor 1938 olarak yenileyerek sadece belediyeyi değil Tüm Kırıkhan Halkını temsil eden hüviyete bürünmüştür. Son olarak bölgemizde sevilen hocalarından Halis Özipek ile anlaşılarak önümüzdeki hafta içerisinde fut bolcu anlaşması yapılacak.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here