Payasspor, Tüm Spor Sevenlerin Desteğini Bekliyor!

0
105

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, ligin ikinci haftasında Cumartesi günü saat 16.00’da ilçe stadında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdürürken, Mavi-Beyazlı ekibin Kulüp Başkan Vekili Osman Oğuzhan Çolak, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Bu sezon hasret kaldıkları başarıyı elde edeceklerine inandıklarını da kaydeden Çolak; ; “Ligin ilk haftasında Ankara deplasmanında Adliyespor karşısında alınan galibiyet camiamızı sevindirmiştir. Yönetim kurulumuz ciddi çalışmaları sunucunda göze hoş gelen ve mücadele etmeyi seven iyi bir kadro kurduk. Bu sezon camiamızın hasret kaldığı başarıyı yakalamayı arzuluyoruz. Önümüzdeki Cumartesi günü ilçe stadında oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında bölgemizdeki tüm sporseverleri desteğe bekliyoruz” dedi.

Teknik Direktör Semih Tokatlı da yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı izninin ardından çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımız neşe içerisinde geçiyor. Tüm futbolcularımızla birlikte Sultanbeyli Belediyespor karşısında galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapmaktayız. Taraftarlarımızın da desteğiyle önümüzdeki karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here