Arsuz’da Habib Rüzgârı Esti

0
176

Zafer Bayramının 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında aynı günün akşamı Arsuz Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen Habib konserinde Arsuz halkı, Arsuz Kent Meydanında coştu.

Konsere, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hatay’ın bağrında yetişmiş, RAİ müziğinin usta yorumcusu, başarılı genç sanatçı Habib, profesyonel orkestrası eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla ve muhteşem performansıyla izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sahnede devleşen yakışıklı ve sempatik sanatçı Habib, zaman zaman seyircilerle birlikte seslendirdiği eski ve yeni şarkılarla mükemmel bir canlı performans sergiledi. Arsuz kent meydanını dolduran Arsuz halkı Zafer Bayramı şenlikleri çerçevesinde gerçekleşen coşkulu konserle unutulmaz bir gecenin keyfini çıkardı.

Muhteşem konserin ardından Başkan Nazım Culha, sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı, halkın gururla bağrına bastığı ve hayranlıkla izlediği sanatçı Habib’i tebrik ederek teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

Yakın zamanda müzik piyasasına çıkacak olan yeni albümünde yer alan birkaç eseri de seslendiren Habib, izleyenleri kendine hayran bıraktı. Habib, oldukça iddialı yeni çalışmasıyla müzik piyasasını sarsacağının müjdesini de verdi. Ağabeyi Müzik üstadı Kemal Gök ile birlikte Uluslar arası müzik piyasasında yer alan yerli ve yabancı birçok profesyonel müzik ustası ve yorumcularla ortak çalışmalara imza atan Hatay’ın altın çocuğu, sanatçı Habib’in yeni albümünün oldukça ses getirmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here